Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/mysql/#sql_27ca5_48.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/www/id20333/data/www/kupi-kitay.pp.ua/wp-includes/wp-db.php on line 1924
Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/mysql/#sql_27ca5_48.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/www/id20333/data/www/kupi-kitay.pp.ua/wp-includes/wp-db.php on line 1924
З 19 по 22 вересня в готелі Barceló Sancti Petri в р. Чиклана-де-ла-Фронтера(Кадис) пройдуть I Гастрономічні дні морських водоростей(Gastro Jornadas de Algas Marinas). Керівництво готелю преміум-класу, премії World Travel Awards, що удостоїлася, в категорії Кращий SPA – курорт Іспанії, зробило ставку на інновації і авангард в гастрономії. Постояльців і гостей закладу чекають нові несподівані смаки і поєднання кулінарних культур.
Ризотто з водоростями норі, пармезаном і паштетом, глазурована тріска з ікрою з водоростей, крем-суп з кабачків з водоростями і приправою гомасио – ці і багато інших незвичайних блюд представить на суд публіки шеф-кухар готелю Алехандро Гарсия. У поєднанні з екзотичними азіатськими інгредієнтами будуть використані і такі традиційні продукти іспанської кухні, як морські гребінці, креветки і риби обаполків. Упродовж чотирьох днів заходу клієнти ресторану зможуть спробувати більше 20 нових блюд, приготованих відповідно до сталих традицій з використанням нових елементів.