Андалусия: В готелі Barceló Sancti Petri пройдуть Гастрономічні дні морських водоростей

З 19 по 22 вересня в готелі Barceló Sancti Petri в р. Чиклана-де-ла-Фронтера(Кадис) пройдуть I Гастрономічні дні морських водоростей(Gastro Jornadas de Algas Marinas). Керівництво готелю преміум-класу, премії World Travel Awards, що удостоїлася, в категорії Кращий SPA – курорт Іспанії, зробило ставку на інновації і авангард в гастрономії. Постояльців і гостей закладу чекають нові несподівані смаки і поєднання кулінарних культур.

Ризотто з водоростями норі, пармезаном і паштетом, глазурована тріска з ікрою з водоростей, крем-суп з кабачків з водоростями і приправою гомасио – ці і багато інших незвичайних блюд представить на суд публіки шеф-кухар готелю Алехандро Гарсия. У поєднанні з екзотичними азіатськими інгредієнтами будуть використані і такі традиційні продукти іспанської кухні, як морські гребінці, креветки і риби обаполків. Упродовж чотирьох днів заходу клієнти ресторану зможуть спробувати більше 20 нових блюд, приготованих відповідно до сталих традицій з використанням нових елементів.

Цікаве для мандрівників:


Китай чекає на Тебе!


 Тур в Китай

Comments are closed.