Nobu названий одним з 25 унікальних брендів класу люкс в щорічному серпневому огляді Best of the best впливового видання Robb Report. Разом зі всесвітньо відомими ресторанами Nobu, виданням також відмічені оригінальність і ексклюзивний дизайн номерів люкс готелю Nobu Hotel Caesars Palace(Лас-Вегас, США). На думку Robb Report, бренд Nobu є одним із законодавців мод в індустрії розкоші і розваг. Видання відмічає, що унікальні сашими від шеф-кухаря Nobu Matsuhisa міняють уявлення про морепродукти, як у кухарів, так і відвідувачів. Журнал також розповідає історію про те, як c 1994 роки шефові Nobu вдалося створити справжню імперію з 25 ресторанів, включаючи найбільший у світі ресторан Nobu Caesars Palace Restaurant Lounge і перший у світі готель Nobu Hotel Caesars Palace.
Для Nobu велика честь опинитися в одному ряду з такими відомими брендами, як Lamborghini і Louis Vuitton, – говорить шеф Nobu Matsuhisa. – Бренд Nobu – це 25 років пристрасної роботи і бажання удосконалюватися. Спираючись на ці ключові принципи, ми змогли привести до ідеальної рівноваги розкіш і розваги в першому Nobu Hotel Caesars Palace. Сьогодні наша головна мета – зробити готелі Nobu такими ж відомими і затребуваними, як наші ресторани.
Завершуючи свої похвали на адресу Nobu, Robb Report зробив акцент на нових сьютах першого готелю Nobu Hotel Caesars Palace. Бутик-готель пропонує гостям 181 номер і 18 розкішних люксов, виконаних відомим дизайнером Девидом Роквеллом і Rockwell Group. У інтер’єрах Роквеллу поєднуються розкіш, атмосфера розваг і експресія бренду Nobu, а натуральні матеріали, використані в інтер’єрах сьютов Hakone, Sake і Nobu Penthouse, відбивають японську елегантність бренду. Сьюти площею від 93 до 400 квадратних метрів орієнтовані на гостей, які шукають стильну і елегантну альтернативу традиційним готельним номерам, і спроектовані ідеально для проведення різного роду свят і подій. Стартова ціна за номер складає $2, 500; номери можуть бути зарезервовані онлайн на сайті www.nobucaesarspalace.com.
Готель Nobu Hotel Caesars Palace єдиний у своєму роді, він пропонуємо гостям і прихильникам Nobu те, чого більше немає ніде у світі, – говорить Gigi Vega, генеральний директор Nobu Hotel. – Кожна деталь тут є частиною бренду Nobu : від вітального гарячого чаю для гостей до міні-бару, який складений самим шеф-кухарем Nobu. На додаток до ексклюзивних інтер’єрів і зручностей, гостям пропонується перше у світі меню з унікальними блюдами від шеф-кухаря, які подаються в номер.