Ресторан G.Graf бере участь у Фестивалі Смаку Рона-Альпи, який проходить відразу на декількох майданчиках Москви. У рамках Фестивалю шеф-кухаря ресторанів, що беруть участь, розробляють спеціальні меню із застосуванням основних специалитетов французького регіону : це сири реблошон, бофор, пикодон, волоський горіх Гренобля, монтелимарская нуга, савойські вина, бресская пулярка. Гастрономічне свято продовжиться цілий місяць: з 16 вересня по 16 жовтня 2013 р. в ресторані G.Graf можна буде спробувати фестивальне меню від шеф-кухаря Еммануеля Жана-Мишеля Ру, володаря 2-х зірок Мишлен.
У календарі Фестивалю позначені пізнавальні майстер-класи для дорослих і маленьких гурманів, тематичні вечірки, дегустації французьких делікатесів, фуршети для гостей, а також гастролі знаменитого шеф-кондитера Себастьяна Буйе, Жана Сюльписа, наймолодшого володаря двох зірок Мишлен і Жоржа дос Сантоса, визнаної в 2010 році кращим кавистом Франції.
Фестиваль Смаку Рона-Альпи вже п’ятий раз проводять Агентство по розвитку туризму у Франції Atout France, Комітет з туризму регіону Рона-Альпи, туроператор PAC Group і International PR Club.
У ресторані G.Graf гостей чекатиме захоплюючу гастрономічну подорож в Рона-Альпи.