У новому мадридському ресторані піцу міряють метрами

У Мадриді відкрився новий ресторан Kilómetros de pizza. Як повідомляють місцеві ЗМІ, цей єдиний в Європі заклад, що пропонує справжню італійську піцу завдовжки до двох метрів. Очолює його Хесус Маркина, чотирикратний чемпіон світу по приготуванню піци. У ресторані, розташованому на проспекті Авенида-де-Брасиль, її готують з використанням ексклюзивного борошна, імпортованого з Італії, в найбільшій печі світу. Вона була зроблена на фабриці престижної марки Castelli, продукція якої вважається еталонною в цьому секторі.

Команда Kilómetros de pizza прагне до досягнення максимального рівня якості на усіх етапах виробництва. Секрет цієї піци криється не лише в її смаку і текстурі, але і в легкості кінцевого продукту : тісто здебільшого складається з води, що робить його невагомим. Піцу тут вимірюють за допомогою спеціального лічильника, який фіксує число сантиметрів, метрів і кілометрів, виготовлених за час роботи закладу. Організатори обіцяють влаштовувати деяку важливу подію кожного разу по досягненню відмітки в кілометр. Крім того, клієнти, яким вдасться самостійно з’їсти метр піци, отримають від ресторану сюрприз.

Цікаве для мандрівників:


Китай чекає на Тебе!


 Тур в Китай

Comments are closed.