Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/mysql/#sql_4722_518.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/www/id20333/data/www/kupi-kitay.pp.ua/wp-includes/wp-db.php on line 1924
Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/mysql/#sql_4722_518.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/www/id20333/data/www/kupi-kitay.pp.ua/wp-includes/wp-db.php on line 1924
Ніколя Мас(Nicolas Masse), шеф-кухар готелю Les Sources de Caudalie відкриває осінній сезон в ресторані La Grand Vigne. У номінації продукт сезону перемогли білі гриби, а приправою сезону стали мед і юза(японський лимон). Ніколя Мас народився в Шербурге, де і почав свою стрімку кар’єру. Навчившись в престижних установах Франції, Ніколя створив свій власний неповторний кулінарний стиль. У 2010 році він став володарем заслуженої зірки Мишлен в ресторані La Grand Vigne.
Ніколя Мас вважає за краще готувати традиційні французькі блюда в оригінальному трактуванні. Він дуже відповідально підходить до вибору інгредієнтів, а за основу завжди бере кращі сезонні продукти. Тому недивно, що Ніколя Масу вдається створювати здорові, збалансовані блюда. Двічі в місяць по суботах, починаючи з 9:30 ранку Ніколя Мас проводить майстер-класи, під час яких розкриває учням секрети своєї кухні. Ніколя Мас учить готувати складні блюда з простих продуктів.