Гастрономічна осінь в готелі Les Sources de Caudalie, Бордо

Ніколя Мас(Nicolas Masse), шеф-кухар готелю Les Sources de Caudalie відкриває осінній сезон в ресторані La Grand Vigne. У номінації продукт сезону перемогли білі гриби, а приправою сезону стали мед і юза(японський лимон). Ніколя Мас народився в Шербурге, де і почав свою стрімку кар’єру. Навчившись в престижних установах Франції, Ніколя створив свій власний неповторний кулінарний стиль. У 2010 році він став володарем заслуженої зірки Мишлен в ресторані La Grand Vigne.

Ніколя Мас вважає за краще готувати традиційні французькі блюда в оригінальному трактуванні. Він дуже відповідально підходить до вибору інгредієнтів, а за основу завжди бере кращі сезонні продукти. Тому недивно, що Ніколя Масу вдається створювати здорові, збалансовані блюда. Двічі в місяць по суботах, починаючи з 9:30 ранку Ніколя Мас проводить майстер-класи, під час яких розкриває учням секрети своєї кухні. Ніколя Мас учить готувати складні блюда з простих продуктів.

Цікаве для мандрівників:


Китай чекає на Тебе!


 Тур в Китай

Comments are closed.