Шеф-кухар Лука Манфé з міста Авиано(провінція Порденоне) переміг в найпрестижнішому кулінарному шоу Америки і заробив звання MasterChef USA 2013. 31-річний Лука Манфе живе в Нью-Йорку вже близько десяти років і працює в ресторанному бізнесі. У фінальному кулінарному змаганні він приготував блюдо на основі фуа-гра і телячих реберець. На десерт італійський кухар створив трибарвне блюдо, складовими частинами якого були панна-котта, прикрашена листям базиліка, з джемом з помідорів. Не міг не приготувати кухар з регіону Фриули-Венеция-Джулия і типове блюдо своїх місць фрико – сир, смажений з вершковим маслом і картоплею. Саме це традиційне блюдо допомогло єдиному італійцеві, що дійшов до фіналу, отримати остаточну перемогу в кулінарному шоу.